kamy_logo

Menu

Etusivu

Uutiset

Tapahtumat

Yhteystiedot

Yhdistys

Tavaraa

Palaute

Kuvagalleria

Foorumit


Projektit

Sarjis


Nekocon

Mikä ihmeen KAMY?

KAMY, eli Kuopion Anime- ja Mangayhdistys on perustettu suuresta tarpeesta luoda aktiviteettia Kuopion seudun japanilaisesta animaatiosta (anime) ja sarjakuvasta (manga) kiinnostuneille ihmisille. Yhdistys koki alkuhämäränsä loppuvuodesta 2003 pitkän suunnittelun tuloksena.

Miksi ihmeessä?

Päätavoitteena on tuoda animea ja mangaa paremmin esille Kuopion seudulla, etenkin ihmisille jotka eivät välttämättä asiaa entuudestaan tunne. Päätavoitteen toteuttamiseksi pyrimme tuomaan asiasta kiinnostuneet ihmiset yhteen sekä järjestää asian tiimoilta tapahtumia, esimerkiksi animeiltoja.

Mitä ihmettä on anime tai manga?

Anime on japanilaista animaatiota jonka varmaankin ensikertalainen ensimmäisenä tunnistaa hahmojen isoista, pyöreistä silmistä. Manga puolestaan on japanilaista sarjakuvaa jota on alkanut jo hieman näkyä Suomenkin lehtihyllyillä, esimerkkinä vaikkapa teokset Dragonball ja Ranma 1/2. Molemmat ovat alkaneet saada jo jonkinlaista jalansijaa Suomenkin maalla, mutta vielä on paljon työtä tehtävänä ja siksi halusimme perustaa oman yhteisömme myös tänne Kuopioon.

Kuka voi liittyä toimintaan?

Ensimmäisenä vastaus oleelliseen - minkäänlaista aiempaa tietoa tai kokemusta aiheesta ei tarvitse löytyä, kiinostus ja avoin mieli ovat riittävät "taidot" liittymiseen. Toisin sanoen, kuka tahansa voi liittyä mukaan toimintaamme.

Miten toimintaan sitten pääsee mukaan?

Ensimmäinen askel on liittyä yhdistyksemme postituslistalle. Listan kautta saat suoraan sähköpostiisi kaikki yhdistyksemme toimintaan liittyvät ajankohtaiset tiedot ja uutiset. Lisätietoa postituslistan toiminnasta saat yhteystiedot kohdasta. Voit myös osallistua jutusteluun keskustelukanavallamme johon ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet - ehdotuksien, kysymyksien tai miksei vain jutustelunkin merkeissä. Toisena mahdollisuutena on saapua yhdistyksemme keskustelualueelle (foorumeille) jossa tapahtuu osa jutustelusta. Järjestämme myös kokouksia ja tapaamisia, joista ilmoitamme ajankohtaisesti postituslistallamme. Kokouksien tarkoituksena on koota yhteen niin henkilöitä kuin ajatuksiakin toimintamme kehittämiseksi.

Pieni kysymys...

Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, tuo omasi esille vaikkapa keskustelukanavamme kautta. Kaikki kysymykset ja ideat kelpaavat myös sähköpostitse ja lupaamme etsiä vastauksia parhaamme mukaan.

Vakiovuorot



Keskiviikkoisin klo 18:30-22.


Tulevat tapahtumat





Keskustelukanavalle

Käyttäjänimi laatikkoon ja paina chat

(#kamy @ irc.b2irc.net)


Kirjaudu sisään

Tunnus:

Salasana:

 

©: Jouni Holopainen (Sähköpostiosoite) / Lassi Väänänen (Sähköpostiosoite)